Om Internetnord

Internetbolaget Skandinavien AB, grunnlagt i 2017 og nå som Internetnord, er din moderne løsning for pålitelig internett. Vi kombinerer service av høy kvalitet med enkelhet og fleksibilitet.

Vår unge og dynamiske tilnærming muliggjør konkurransedyktige priser uten å gå på akkord med kvaliteten. Hos Internetnord er vi stolte av å være din partner for en moderne og tilgjengelig internettopplevelse.

Dagens hverdag krever fleksibilitet, vi jobber mot en bærekraftig digitalisering som kan føre til et jevnere samfunn for alle.

Rask bredbånd er melodien vår. Vi samarbeider med eksterne aktører og tilbyr internett av høyeste kvalitet – raskt, enkelt og greit.

Vi fokuserer på kundenytte. Nyt friheten uten bindingstid, opplev jevne og klare avtaler og korte oppsigelsesfrister. Hos oss er du den som kontrollerer og verdsetter fleksibilitet.

Opplev frihet uten kompliserte bindingstider og dra nytte av fleksible og tydelige avtaler med kort oppsigelsestid. Vi tror på å tilby deg kontroll og muligheten til å tilpasse opplevelsen din til dine behov.